webshop BEGINNEN?!

Stop met omzetverlies!

Direct Uw Webshop - 100% "Done for You"

online webshop beginnen voor maar €999

Voor het maken van uw webwinkel gebruiken wij de open-source software van WooCommerce, hetgeen werkt op het platform WordPress. In veel gevallen kan de webshop in uw huidige website worden geïntegreerd.

Het meest gebruikte en uiterst populaire betalingsplatform Mollie (welke ook grátis is!), zorgt dat alle betalingsmogelijkheden in uw webshop kunnen worden gebruikt.

betalingen via Mollie
sendcloud oplossingen voor webwinkels

Wachten op verschillende verzendcontracten is niet langer nodig! Met SendCloud kunt u gratis beginnen en direct gebruik maken van de scherpe kortingen die zij al hebben bij alle verzendpartijen. Eenvoudig verzendlabels uitprinten, traceerinformatie verzenden en pakketten volgen vanuit één simpel dashboard.

U wilt uw winkel ook direct op Instagram en Facebook™ Adverteren? Ons team heeft jarenlange ervaring met succesvol adverteren voor eCommerce en zal uw producten desgewenst ook op social media adverteren.

facebook ads voor webwinkels
insta
mailchimp integratie

Uw winkel wordt geleverd met mailchimp integratie, zodat u ook direct uw bestaande contacten op de hoogte kunt houden door middel van uw nieuwsbrief.

Een Webwinkel Beginnen

Zonder Technische Kennis of Ervaring

Bestel Uw Pakket

Uw webwinkel maken wij vanaf €999 exclusief BTW. (eventueel in deelbetalingen)

Verzamel uw gegevens

U krijgt een spreadsheet om uw producten aan te leveren. Wij plaatsen deze in de shop.

Betalingsprovider

Wij helpen u bij de aanvraag van Mollie en implementeren de betalings-opties voor u.

online adverteren?

Wij zijn Facebook/Insta advertising experts en doen dit al jaren voor e-commerce.

Wij maken uw winkel klaar voor Uw verkopen

Lever uw productgegevens aan in de spreadsheet voor het snelst resultaat. Ons advies is om met de best verkopende artikelen te beginnen, zodat u sneller met bestellingen kunt starten.

Wij integreren Mollie payments voor uw winkel. U heeft hiervoor een account bij Mollie nodig. Daarna kunt u alle mogelijke betalingsmiddelen accepteren. Mollie rekent geen abonnementskosten, maar een klein bedrag per transactie.

Nee, er is geen contract.

Wij maken uw webwinkel op uw eigen hosting omgeving bij uw website. Heeft u geen hostingruimte? Dan adviseren wij u een aantal hosting bedrijven die betrouwbaar zijn.

Na oplevering van uw winkel, kunt u deze verder onderhouden, of ervoor kiezen deze door ons of een derde partij te laten onderhouden.

Natuurlijk! Onze aangeboden service op deze pagina is wél gebaseerd op “snel” online uw producten aanbieden en niet op een uitgebreide winkel met tal van extra opties en speciale wensen.

Vanzelfsprekend bieden wij extra services aan, maar die vereisen persoonlijk contact om wensen in kaart te brengen. Het valt buiten de aanbieding op deze pagina.

U kunt wel een keus maken uit de templates van Woodmart, het thema dat wij gebruiken voor de aanbieding op deze pagina: wij betalen de licentie van Woodmart voor uw winkel.

Onderstaand een klein aantal voorbeelden, welke natuurlijk in uw eigen stijl kunnen worden gemaakt, in uw kleurstijl, uw logo en uw assortiment.

Wijn Winkel

Beauty Winkel

Sport/ Fitness Winkel

Uitstekend in service, Kennis en Vakbekwaamheid

Social Source | Valkenboskade 645 |  2563JH | ‘s-Gravenhage | 070 4494 738 | KvK 28073257 | NL001980794B72

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll naar top

Wij gebruiken cookies om u de beste browse ervaring te bieden.
U kunt ons Privacy beleid lezen